Certified sustainable seafood Certified sustainable seafood Certified sustainable seafood

FENNTARTHATÓ HALÁSZAT: TERMÉSZETI ERŐFORRÁSAINK MEGŐRZÉSE A JÖVŐ GENERÁCIÓI SZÁMÁRA

A Sheba® számára kiemelten fontos, hogy szőrös kis barátainknak ízletes és teljesértékű ételeket kínáljunk, amelyek felelősen beszerzett, kiemelkedő minőségű alapanyagokból készülnek saját gyártási folyamatainkon keresztül. Hisszük, hogy az igazán ízes ételekhez azon felül, hogy szakértőink állítják őket össze, az ellenőrzött forrásból származó, gondosan válogatott összetevők is fontosak. Certified sustainable seafood A fenntartható fejlődéssel kapcsolatos célkitűzéseink eléréséhez partnerként a Marine Stewardship Councilt (MSC - Tengergazdálkodási Tanács) kértük fel, egy nemzetközi nonprofit szervezetet, amely felismeri és értékeli az óceánok védelméért és a tengeri élővilág megőrzéséért tett erőfeszítéseinket. Amikor a Sheba® csomagolásokon a kék színű, halas MSC-emblémát látja, biztos lehet benne, hogy az abban lévő összes hal a nyomon követhető, fenntartható forrásból származik.

Fenntartható hal a Sheba® menüjében

Jelenleg a Sheba® halas ételeinek 83%*-án található meg az MSC-embléma. Ez pedig csak az első lépés: A SHEBA® elkötelezett a 100% -ban fenntartható forrású halak mellett.

Ez azt jelenti, hogy az összes macskatápunk tökéletes ízű és fenntartható lesz, amit még a legkifinomultabb ízlésű cica is élvezni fog.

Certified sustainable seafood

MI AZ A
FENNTARTHATÓ
HALÁSZAT?

Amikor meglátja a kék halas MSC-emblémát egy terméken, akkor biztos lehet benne, hogy:

Hitelesített, fenntartható forrásból származik - minden egyes MSC által minősített halászatot egyenként értékelnek a vadon élő halak populációjára és az ökoszisztémákra gyakorolt hatásaik tekintetében.

Gondosan kezelt - A gyártási folyamat minden állomásán, az óceántól a tányérig, az MSC által hitelesített tengeri halat és élelmiszert külön választják a nem minősítettől. Ezek világosan meg vannak jelölve, így a minősített fenntartható halászatig visszakövethetőek.

Megbízható - A rendszeres DNS-tesztek kimutatják, hogy az MSC-emblémával ellátott termékek megfelelően vannak címkézve. Így megbízhat abban, hogy a hal, ami a csomagolásban található, pontosan az, ami rá van írva.

Hiteles - Több mint 20 éve az MSC tudósokkal, halászokkal, tengeri élelmiszergyártókkal és márkákkal együttműködve dolgozta ki a minőségi sztenderdeket és népszerűsíti a fenntartható halászatot. Az MSC-t az Egyesült Nemzetek Szervezetének Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete és a Global Sustainable Seafood Initiative is hitelesítette.

*Az európai Sheba® termékek azon százaléka, amelyeken megtalálható az MSC-embléma.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES ÍZLETES MSC MINŐSÍTETT SHEBA® TERMÉKET!

A MARS ÉS A FENNTARTHATÓ HALÁSZAT

A tengeri élelmiszerek rengeteg háziállat és ember étkezésének fontos részei a világ minden táján. A Marsnál arra törekszünk, hogy egyre több és több fenntartható gyakorlatot keressünk és alkalmazzunk ezeknek az értékes erőforrásoknak a beszerzésére, hogy továbbra is olyan termékeket tudjunk kínálni, melyek halat tartalmaznak úgy, hogy az egészséges legyen az embereknek, az állatoknak és a környezetnek is.

TUDJON MEG TÖBBET!

MARS "FENNTARTHATÓ GENERÁCIÓK" TERVEZET

Világunk óriási kihívásokkal szembesül. A világmértékű szegénység, vízhiány, a klímaváltozás és az egyéb szociális és természeti problémák visszafogják az emberek, közösségek és cégek kiteljesedését. Tudja meg, hogy a MARS hogyan felel meg ezeknek a kihívásoknak!

TUDJON MEG TÖBBET!